Hos Indogvind.dk byder vi med glæde alle medie, PR og kampagnespørgsmål velkommen. Her finder du den bedste og mest opdaterede information om de historier, begivenheder og aktiviteter som Indogvind.dk har at byde på.

Vores ekspertise i markedsføring af online spil har altid gjort os til en god historie, og vores talent for at skabe nye forretningsmuligheder for både vores spillere og vores partnere bliver ved med at skabe overskriftsstof. Men vi ved selvfølgelig at nøglen til succes for både kampagner og overordnet branding er kontinuitet, service og loyalitet.

Gennem konstant fokus og kontakt med medierne sikre vi os, at vi konstant er i front indenfor denne energiske og lidenskabelige industri, som online spil er.

Og samtidig sikre vi at der er fokus og nyheder omkring alle vores aktiviteter her hos Indogvind.dk. Det er her du finder de bedste historier er, information omkring præmierne, hvem der vinder og hvor meget, og hvor meget vi har udbetalt til vores vindere. Hos Indogvind.dk er chancen for at vinde 1 til 3, og det er bedre odds end de fleste andre lotterier eller sportsbetting tilbud på markedet.

Online spil bliver i højere og højere grad tilgængelige for alle myndige personer, og der er mange forskellige måder hvorpå man kan skrive og brede kendskabet til disse historier i ugeblade, aviser, radio, internetblogge, eller specielle tv-programmer.

Ud over vores medietilbud, søger Indogvind.dk konstant efter sponsormuligheder, hvor firmaer kan have udbytte af et samarbejde med os omkring vores brand ved for eksempel at bruge specifikke præmier og gevinster i konkurrencer ved markedsføring af nye produkter eller en for at skabe opmærksomhed omkring eksisterende produkte, både online og offline.

Firmasponsorering er også et godt værktøj til at skabe opmærksomhed og det kan have en utroligt effekt, for mindre midler, i både lokale og internationale kampagner.

Så hvis du har en god ide er du selvfølgeligt velkommen til at kontakte os og vi kan tage en uforpligtende snak omkring mulighederne for dette.

Reklamer, kampagner og sponsormuligheder, vi vender tilbage til dig indenfor 48 timer.
Email kontakt: [email protected]

Eller for PR eller medie henvendelser, skriv til [email protected].